Contributi a convegni
In questa sezione sarà riportato il materiale presentato a workshop e convegni
- 10th Edition of innovations in Food Science and Human Nutrition, 14-15, Luglio 2025 Vienna, Austria. Presentation Titolo: Characterization of food safety knowledge, attitudes, and practices (KAP) surveys for pregnant women and the general population in home settings in high-income countries: a rapid review and a scoping review. Autori: Antonella Maugliani, Francesca Baldi, Cinzia Civitareale, Francesca Maialetti, Monica Valli, Manuela Luzi, Manlio Mammoli and Duilio Luca Bacocco.
- XXIII Congresso Nazionale S.I.Di.L.V 15-17 Ottobre 2025 – Palermo. Titolo: Comunicare la Sicurezza Alimentare Casalinga (S.A.C.): dall’ascolto del web agli strumenti digitali Istituzionali. Autori: Antonella Maugliani, Monica Valli, Cinzia Civitareale, Francesca Baldi, Manuela Luzi, Manlio Mammoli, Francesca Maialetti.
- The 6th International Electronic Conference on Foods – 28-30 Ottobre 2025 online. Titolo: Web monitoring on Italian’s home food safety interest and perception: a preliminary study. Autori: Antonella Maugliani, Monica Valli, Cinzia Civitareale, Francesca Baldi, Manuela Luzi, Manlio Mammoli, Francesca Maialetti.